Prestige Oktatási Stúdió
Ceremóniamester tanfolyam, képzés Ceremóniamester tanfolyam, képzés
Ceremóniamester tanfolyam, képzés

Tanfolyamunkról

Ceremóniamester képzés

Ceremóniamester tanfolyamunk tematikáját úgy állítottuk össze, hogy a résztvevők olyan naprakész, gyakorlatias tudást szerezzenek, mely segítségével akár már a tanfolyam elvégzését követően azonnal el tudják kezdeni új szakmájuk gyakorlását.

Hölgyek jelentkezését is várjuk, hiszen hazánkban az elmúlt években egyre nagyobb arányban vállalnak ők is sikeresen szerepet ezen a területen!

Képzésünk során több elismert vőfélyt és ceremóniamestert ismerhetsz meg, így széles körben kapsz rálátást a szakma rejtelmeire, többféle megközelítésből ismerheted meg, ki hogyan, és miért úgy dolgozik. Célunk, hogy ne sablonokat tanítsunk, hanem segítségünkkel megtaláld a saját stílusodat, melyben azután önazonosan tudsz dolgozni. Mert hisszük, hogy ez a hosszú távú siker egyik titka.

Tanulóink részére nem csupán elméleti tudást, de egyéb segédanyagokat is biztosítunk. Rendelkezésükre bocsájtjuk a jogászunk által összeállított, hatályos megbízási szerződés mintát, játéklistánkban számtalan, esküvőn lejátszható játékot találnak, azok leírásával, segédlettel és kelléklistával a lebonyolításhoz.

Képzésünket saját, színvonalas, klimatizált oktatótermünkben bonyolítjuk le. A résztvevőket felkészülésükben online oktatási felületünk segíti.
A tanfolyam szervezője és lebonyolítója az Esküvői Oktatási Stúdió Bt., mely rendelkezik az ehhez szükséges felnőttképzési nyilvántartási számmal, a résztvevők a tanfolyam végén a felnőttképzési adatszolgáltatási rendszer által hivatalosan kiállított tanúsítványt vehetnek át.

Ceremóniamester tanfolyam, képzés

Siess, nehogy lemaradj!

A képzés szervezése során rendkívül fontos számunkra, hogy minden résztvevő a maximális figyelmet kapja meg az oktatóktól.

Ennek érdekében a csoport létszámát 30 főben maximáltuk.

Regisztráció