Prestige Oktatási Stúdió
Ceremóniamester tanfolyam, képzés Ceremóniamester tanfolyam, képzés
Ceremóniamester tanfolyam, képzés

oktatóink

Ceremóniamester képzés

Balázs Sándor

Balázs SándorVőfély, az országos vőfély szövetség elnöke

Közel 36 éve dolgozik a vőfély szakmában, ahol sokféle esküvővel és násznéppel találkozott.
Munkáját a jó hangulat és mulatság szolgálatában végzi, ahol a hagyományokat a mai kor elvárásaival ötvözi. A szakma iránti tisztelet vezérli, fontosnak tartja a képzést, és felkészülést minden alkalomra.

Meggyőződése, hogy a lelkesedés, tanulás és a kitartás meghozza eredményét és feledhetetlen élményt nyújthat a házasulandóknak és a velük ünneplőknek egyaránt.

Bolacsek László

Bolacsek LászlóVőfély, ceremóniamester

Tíz éves korában volt először kisvőfély hagyományos, vidéki "sátras" esküvőn. Immár két évtizede vállal hivatásosként is porondmesteri szereplést. Az elmúlt időszak alatt számtalan tapasztalattal gazdagodott, hiszen az ország minden táján megfordult, még a szomszédos országok magyar lakta területein is. Munkáját a mai kor igényeihez igazítja, így elsősorban "modern" vőfélyként tevékenykedik, de az ifjú pár kérésére a hagyományokat hűen őrző, és a modern kor elvárásaihoz igazodó esküvők irányítását egyaránt vállalja, mint vőfély illetve ceremóniamester.

Civilben gimnáziumi tanárként dolgozik, ami garanciát jelent a megfelelő kapcsolatteremtésre, kommunikációra és az igényes előadásmódra egyaránt. Emellett több éve foglalkozik az esküvői hagyományokkal és szokásokkal kapcsolatos ismeretek továbbításával is, hiszen oktatóként leendő esküvőszervezők és rendezvényszervezők képzésében is részt vesz.

Csonka Adrienn

Csonka AdriennCeremóniamester

Mint a kislányok többségét, őt is elbűvölte az esküvők világa. 14 évesen pályaválasztáskor felmerült benne, hogy anyakönyvvezető lesz, de az élet végül más irányba terelte akkor.

Később, már felnőttként, amikor vendégként látott ceremóniamestert egy esküvőn azonnal tudta, hogy ez az ő útja is. Imád szervezkedni, odafigyelni a részletekre, emberekkel foglalkozni, és persze beszélni. A mai világban egyáltalán nem furcsa nőként ellátni ezt a feladatkört, a párok is örömmel választanak női ceremóniamestert. Nagyon szereti ezt a kihívásokkal teli szakmát.

"Minden alkalommal újabb és újabb párt ismerhetek meg, egy újabb és újabb történet. Bepillantást nyerhetek az életükbe, megismerem a családjukat, beavatnak az esküvőjük legapróbb részleteiben, együtt tervezzük a nagy napjukat. Majd elérkezik a nap és igyekszem minden tőlem telhetőt megtenni koordinátorként annak érdekében, hogy megvalósuljon az esküvőjük úgy ahogy megálmodták."

Gregor Bernadett

Gregor BernadettSzínésznő, rendező

1995-ben végzett a Színház - és Filmművészeti Egyetem prózai színész tanszakán Horvai István és Kapás Dezső osztályában. 1995-től a Vígszínház, 1996-tól a Nemzeti Színház, 2000-től a Pesti Magyar Színház, 2012-től az Újszínház tagja. Társulati tagsága mellett vendégművészként több vidéki színházban vállalt szerepet. Igazi szerelme a színház, de filmekben, sorozatokban is játszott. Néhány éve már rendezőként is kipróbálta magát, így a "túloldalról" is segíti pályatársait. Munkássága elismeréseként 2019-ben Jászai Mari-díjat tüntették ki.

Kiss Péter Balázs

Kiss Péter BalázsSzínész, ceremóniamester

1990.06.12.-én született Kaposváron. Színművész diplomáját a Kaposvári Egyetem színész szakán szerezte. Jelenleg a Vidámszínpad társulati tagja, de játszott a Nemzeti Színházban és az Újszínházban is. A tv-nézőknek a Barátok közt című sorozatból lehet ismerős, ahol hét évig alakította Illés Péter szerepét. A színészet mellett foglalkozik írással és rendezéssel is. Különböző városi események és céges rendezvények állandó műsorvezetője, konferansziéjaként, illetve a színpadon szerzett tapasztalatára alapozva kezdett ceremóniamesterkedni 2017-ben. A színházban megtanulta, hogy a valódi szórakoztatáshoz elengedhetetlen a precizitás, a felkészültség és a magabiztosság. Ezt a tudást igyekszik alkalmazni az esküvők világában is. Reményei szerint 2021-ben már túl lesz a 100. esküvőjén. Persze nem, mint vőlegény, hanem mint ceremóniamester.

Kovács Gábor Dénes

Kovács Gábor DénesElőadó-művészet szakértő, tanár, intézményvezető.

Az elmúlt három évtizedben főként az előadó-művészet oktatásával foglalkozott, mindenek előtt a színész képzéssel. Tizenöt esztendeig vezette a Nemzeti (később Pesti Magyar) Színiakadémiát. Majd vezetője volt a GNM Színitanodának, s az Operettszínházban működő PB Stúdiónak. Jelenleg az Európában is egyedülállóan komplex előadó-művészeti oktatási központ kialakításával foglalkozik, az Artistaképző Intézet igazgatójaként.

Az elmúlt évtizedekben volt alkalma kidolgozni a színész képzés tananyag tartalmait, tankönyvét, valamint szerkesztette színházművészeti folyóiratot (Szín-Világ), s rendezte számos kiállítást, köztük a Színészmúzeum egykori állandó kiállítását. Rendező-tanárként több tucat produkciót vitt színre.

Mészáros Péter

Mészáros PéterOrszágos Slam Poetry Bajnok és Slam Poetry Európa-bajnokság közönségdíjasa

Kreatív reklámstratéga és tud három labdával zsonglőrködni. Kurzusa a kreatív írástechnikák furcsa világába kalauzol el, ahol nincs rossz gondolat, csak kihasználatlan humor és egy tál tyúkhúsleves is jelentheti az önkifejezés csúcsát. Nem kell megijedni, természetesen senki sem lesz 3 óra alatt jó író, de bátrabban gondolkodó igen.

Rátkai Tímea

Rátkai TímeaEsküvőszervező

Timi az esküvőszervező tanfolyam motorja. Elsők között kezdett Magyarországon esküvőszervező vállalkozásba, mára egyike a legsikeresebb, legkeresettebb esküvőszervezőknek. Nagy álma valósult meg az első tanfolyam elindításakor, melyet mára számtalan képzés követett. Egy 2010-ben készített felmérés szerint az aktív esküvőszervezők több, mint 80%-a Timinél végzett valamikor.

Az Esküvőszervezők és Esküvői szolgáltatók Szövetségének elnöke, Esküvő Lépésről-lépésre című könyve évről-évre új kiadásban jelenik meg.

Vidám személyisége, számtalan, esküvőkről vett történettel színesített előadásai számtalan kedves percet okoznak a képzésen résztvevőknek.

Ceremóniamester tanfolyam, képzés

Siess, nehogy lemaradj!

A képzés szervezése során rendkívül fontos számunkra, hogy minden résztvevő a maximális figyelmet kapja meg az oktatóktól.

Ennek érdekében a csoport létszámát 30 főben maximáltuk.

Regisztráció